Zakelijk

Waarom jij moet adverteren in Google!

Wil jij makkelijk online te vinden zijn? Adverteren in Google is dan een uitstekend idee! Door deze marketingvorm kom jij bovenin de zoekresultaten van Google, en zal je makkelijk te vinden zijn. Je betaalt Google per klik op je advertentie; zodra je budget bereikt is, zal de advertentie verdwijnen. Adverteren in Google is om verschillende redenen een goed idee. In deze blog geven we er drie van!

  1. De juiste doelgroep

SEA is een enorm effectieve marketingvorm, omdat je ervan verzekerd bent dat je de juiste doelgroep bereikt. De mensen die jouw advertentie zien, hebben namelijk zelf naar je product gezocht. Dit is bij vele andere marketingvormen niet het geval, aangezien je je product dan laat zien aan iedereen. Als iemand naar jouw product op zoek is en jouw naam hoog ziet staan, is de kans groot dat diegene op jouw website zal klikken. Zodra diegene dit heeft gedaan, is de kans ook groter dat diegene verder gaat in een aankoop dan een andere marketingvorm, omdat je zeker weet dat deze persoon geïnteresseerd is in je product.

  1. Duidelijk meetbaar

Het resultaat van zoekmachine adverteren is duidelijk meetbaar, wat erg handig is. Hierdoor kan je het proces namelijk gemakkelijk nog verder optimaliseren. Merk jij dat veel bezoekers jouw website vinden via een ander zoekwoord dan het zoekwoord waar jij op adverteert? Dan is het slim om je advertentie te verplaatsen naar dit zoekwoord. Hierdoor optimaliseer jij de kans dat je verkeer naar de website trekt. Als je advertentie overbodig is, zal dit ook snel blijken. Hierdoor kan je gemakkelijk je marketinguitgaven besparen.

  1. Direct resultaat

Bij veel marketingvormen moet je een tijdje wachten tot je het gewenste resultaat ziet. Dit is niet het geval bij SEA. Zodra je je advertentie live zet, zal deze gelijk bovenaan in Google komen te staan. Het resultaat zal ook direct zichtbaar worden, want als het goed is trekt je advertentie gelijk de extra bezoekers die jij graag wou zien.

Traffic Today

Wil jij graag vaker gevonden worden door een relevante doelgroep? Dan is zoekmachine adverteren de marketingvorm voor jou! Het kan lastig zijn om dit succesvol uit te voeren, waardoor het slim is om een marketingbureau zoals Traffic Today in te schakelen. Zij hebben de juiste kennis en ervaring om SEA voor jou op de juiste manier uit te voeren.

Related Articles

Back to top button