Wonen

Badkamerstijlen waar je niet direct aan denkt

Bij het samenstellen van een nieuwe badkamer heb je vaak een bepaalde badkamerstijl voor ogen. Veelvoorkomende badkamerstijlen zijn modern, tijdloos, industrieel en landelijk. Maar we bieden bij Sani4All (sani4all.nl) nog veel meer badkamerstijlen. Stijlen waar je waarschijnlijk direct aan denkt, maar misschien wel perfect bij je passen. Hieronder vind je een greep uit deze badkamerstijlen.

Bohemian badkamer

Heb je een badkamer met een sfeervolle, warme en wereldse uitstraling voor ogen? Dan is bohemian de badkamerstijl voor jou. Bij bohemian badkamers bestaat de basis uit rustige en neutrale elementen. Deze worden gecombineerd met kleurrijke prints en materialen, zoals kleurrijke decortegels. Ook planten horen helemaal thuis bij deze badkamerstijl en zorgen voor de sfeervolle touch van een bohemian badkamer.

Hotel chique

Als je van het luxe hotelgevoel houdt, dan kun je het beste kiezen voor een badkamer in een hotel chique stijl. Deze badkamers geven je namelijk het gevoel alsof je je in een hotel bevindt. Wie wil dat nou niet? Kenmerkend voor deze badkamerstijl is de keuze voor donkere tegels. Minimaal een van de wanden wordt bekleed met een unieke tegel, zoals marmerlook tegels.

Retro badkamer

Met een retro badkamer ga je terug naar de jaren ’70 en waan je je in een nostalgische sfeer. Moderne elementen zul je in deze ruimtes dan ook niet snel zien terugkomen. Warme kleuren en houtlook elementen vind je juist wel in deze badkamers. Ook de klassieke kranen zijn een belangrijk kenmerk van retro badkamers, deze maken de ruimte namelijk helemaal af.

Scandinavische badkamer

Wil je graag een comfortabele, maar minimalistische badkamer? Kies dan voor een Scandinavische badkamer. Ook licht is een belangrijk element in deze ruimtes, niet alleen lichte kleuren maar ook lichtinval. Dit zorgt namelijk voor een rustig en ontspannen gevoel. Het comfortabele en minimalistische uit zich in een badkamer die voornamelijk praktisch is. Zo zullen het sanitair en de accessoires vooral praktisch zijn. Natuurlijk kunnen deze ook stijlvol zijn, maar het gaat er vooral om dat je er niet snel elementen zonder functie vindt.

Direct de scherpste prijs

Ongeacht je budget, wensen en de badkamerstijl waarvoor je kiest, bij Sani4All bieden we je altijd direct de scherpste prijs. We houden namelijk niet van gedoe, onderhandelingen of kleine letters. Als je tevreden bent met het 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer, bieden we je een transparante en eerlijke prijsopgave. Omdat we het belangrijk vinden dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe badkamer, bieden we je voldoende bedenktijd.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button