Zakelijk

Een succesvolle Microsoft 365 adoptie dankzij trainingen

Microsoft 365 is een Cloud productiviteitsplatform, met applicaties welke zijn bedoeld voor bedrijven, het onderwijs maar ook voor thuisgebruik. Deze diensten worden deels kun je gebruiken als applicaties op desktop, telefoon en tablet, maar ook in de Cloud of als combinatie van deze twee vormen. Benieuwd hoe je als bedrijf Microsoft 365 succesvol kan adopteren? Lees dan gauw verder!

Waarom overstappen naar Microsoft 365

Een soepele samenwerking met leveranciers, klanten en andere relaties is van groot belang bij een succesvolle bedrijfsvoering. Dankzij Microsoft 365 kan je documenten zowel met gebruikers buiten de organisatie als met (team)collega’s gelijktijdig bewerken. Zo kan je dus slim, overzichtelijk en snel samenwerken!

Omdat Microsoft 365 op elk apparaat en ook op alle locaties met internetverbinding kan worden gebruikt, kan je overal online samenwerken. Hierdoor kan je direct via Teams overleggen, met wie of waar dan ook. Enige vereiste is dat er een internetverbinding is! Dit kan leiden tot een enorme tijdswinst, omdat je eenvoudig en snel kan communiceren met elkaar.

De bestanden van Office 365 kunnen tevens worden opgeslagen in de Cloud, waardoor ze eenvoudig terug te vinden zijn. Dit zorgt voor minder e-mailverkeer en hierdoor heb je meer grip op de informatiebeveiliging. Genoeg voordelen dus om over te stappen op Microsoft 365!

De cursusmogelijkheden in Microsoft 365

Voor het implementeren van Microsoft 365 zijn er verschillende cursusmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een Incompany Office 365 training. Bij deze training komt een Office 365 trainer de cursus op locatie geven, om kennis en vaardigheden met betrekking tot Microsoft 365 over te brengen naar meerdere medewerkers tegelijk.

Ook kan je kiezen voor een inspiratiesessie. Tijdens een inspiratiesessie worden er verschillende mogelijkheden besproken om het online en offline samenwerken binnen een organisatie te stimuleren.

Tevens is er de optie om, na de implementatie, digicoaches in te zetten. Zij helpen gebruikers van Office 365 bij het inrichten van het werken met Microsoft 365 applicaties, zodat zij er na de implementatie goed mee aan de slag kunnen!

Tot slot zijn er nog videotrainingen beschikbaar voor Microsoft 365. Dit zijn video’s die speciaal zijn gemaakt voor de applicaties van Microsoft 365. Zo kunnen medewerkers, na implementatie, worden ondersteund in het gebruik van de verschillende Office 365 applicaties.

Waarom je bij HaHa training moet zijn

Ben je nou geïnteresseerd geraakt om een Office 365 training te gaan volgen, dan zijn daar vele bedrijven voor te vinden. Eén van deze bedrijven is HaHa training. Hier krijg je gegarandeerd een succesvolle, leuke en ook interactieve cursus. Ze bieden scherp geprijsde trainingen aan, gericht op maatwerk en jouw organisatie. Maar het allerbelangrijkst, met HaHa training ben je gegarandeerd van trainen met een gezonde dosis humor!

Related Articles

Back to top button