Zakelijk

Strandballen bedrukken

Op zoek naar een zomers relatiegeschenk? Kies dan voor een bedrukte strandbal, hét perfecte relatiegeschenk voor in de zomer. Door een strandbal te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of organisatie, heeft u een leuk zomers presentje voor uw werknemers, klanten of andere zakelijke relaties. Nog leuker: maak er een zomers pakketje van. Combineer een bedrukte strandbal met bijvoorbeeld een strandlaken, zonnebril, waterfles of slippers, doe er een persoonlijk kaartje bij en u heeft een mooi pakketje om uw zakelijke relaties een fijne zomer te wensen.

Bedrukte strandballen in elk formaat

Bedrukte strandballen zijn er in verschillende soorten, maten en natuurlijk in verschillende kleuren! Het leukste is natuurlijk om de kleur van de strandbal aan te laten sluiten op de huiskleuren van uw bedrijf of organisatie. Zo zorgt u voor een uniforme en professionele uitstraling. Kunt u geen strandbal in de juiste kleuren vinden? Denk er dan over na om een strandbal custom te laten maken. Let wel, dit kan vaak pas vanaf grotere aantallen.

Naast de verschillende kleuren, bestaan er natuurlijk ook nog verschillende maten. Let hierbij goed op hóe de maten worden aangegeven. Worden de maten in inch of in cm aangegeven? Zijn het de maten van de opgeblazen of niet-opgeblazen strandbal? Of gaat het om de omtrek? Om het u wat makkelijker te maken, hebben we hieronder een handig tabelletje waarin de meest voorkomende formaten van een strandbal worden weergegeven.

Niet opgeblazen Opgeblazen Omtrek
16 inch Ca. Ø 38 – 40 cm Ca. Ø 27 cm Ca. 85 cm
21 inch Ca. Ø 50 cm Ca. Ø 35 cm Ca. 110 cm
26 inch Ca. Ø 65 cm Ca. Ø 40 cm Ca. 130 cm
29 inch Ca. Ø 75 cm Ca. Ø 50 cm Ca. 160 cm

Drukmogelijkheden op bedrukte strandballen

Nu u een gepaste kleur en formaat voor de strandbal heeft gevonden, kijken we verder naar de drukmogelijkheden. Strandballen bestaan doorgaans uit panelen. De naden van de panelen maken het lastiger om de strandballen all-over te bedrukken en daarom worden strandballen doorgaans op één paneel bedrukt middels een tampondruk of een zeefdruk. Dit zorgt ervoor dat uw logo lang op de strandbal te zien zal blijven, hoe vaak de strandbal ook wordt overgegooid. Bij een tampon- of zeefdruk heeft u meestal de keuze uit 1 – 4 drukkleuren. Weet u niet precies hoeveel drukkleuren uw logo heeft? Vraag het dan na bij het bedrijf waar u de strandballen besteld, zij zullen u graag helpen.

Bedrukte strandballen makkelijk online bestellen

Een voorbeeld van zo’n bedrijf is BudgetGift.nl. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken en promotiemateriaal, waaronder strandballen. U vindt een ruim aanbod aan bedrukte strandballen tegen scherpe prijzen en het deskundige klantenteam helpt u graag bij al u vragen. Op de site kunt u een (onbedrukt) sample van de strandbal aanvragen zodat u de kwaliteit zelf fysiek kan beoordelen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte of digitaal voorbeeldopmaak aanvragen. Op deze manier ziet u precies hoe de strandbal bedrukt zal worden met uw logo.

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog uw bedrukte strandballen!

Related Articles

Back to top button