Zakelijk

Originele persoonlijke kerstcadeau tips

Het moment dat de winterse temperatuur langzaam haar intreden maakt komen ook de kerstdagen steeds dichterbij. De kerstbomen worden opgetuigd en de kerstdorpjes klaargezet. Het wordt dan ook hoog tijd om op zoek te gaan naar een kerstgeschenk voor jouw werknemers, klanten of andere zakelijke relaties. Elk jaar weer is het echter een enorme uitdaging om iets origineels of persoonlijks te bedenken wat ook daadwerkelijk gewaardeerd zal worden, herkenbaar? Lees dan snel verder want met deze originele relatiegeschenk cadeautips is die uitdaging een fluitje van een cent!

Ecologische relatiegeschenken

Milieuvriendelijk ondernemen is voor veel bedrijven een belangrijk speerpunt. Door te kiezen voor een ecologisch relatiegeschenk draag je zowel bij aan het milieu als het verrassen van jouw relaties, win-win situatie dus! Kies bijvoorbeeld een ecologische USB-stick of een mooi notitieboek. Door jouw bedrijfslogo erop te laten drukken geef je er een leuke persoonlijke touch aan.

Drinkflessen

Hydratatie is belangrijk, zowel óp als buiten het werk. Echter, wil je natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van het milieu. Een mooie gepersonaliseerde drinkfles is in dat geval een leuk en handig geschenk. Jouw klant of werknemer kan op deze manier altijd water meenemen zonder dat ze hier steeds een nieuw plastic flesje voor hoeven te kopen. Handig voor tijdens het sporten, kamperen of een dagje uit! Wil je graag dat jouw medewerkers of klanten er ook nog eens warm bijzitten? Kies dan voor een mooie thermosfles!

Canvas tasjes

Vind je het leuk om jouw klanten of medewerkers te verrassen met een leuk pakketje van kleine cadeautjes? Laat dan canvas tasjes bedrukken! Zo wordt het cadeaupakket op een leuke manier verpakt en is deze handig mee te nemen voor de ontvanger. De tas kan daarbij nog vaker gebruikt worden voor bijvoorbeeld de boodschappen.

Kaarsen

Tijdens de donkere avonden is het natuurlijk altijd gezellig om wat sfeer in de woonkamer, keuken of welke plek in huis dan ook te brengen. Dit kan je perfect doen met heerlijk ruikende geurkaarsen. Een kaars brengt daarnaast rust en straalt elegantie uit, hartstikke leuk om te krijgen en misschien nog wel leuker om te geven. Personaliseer de kaars met de naam of het logo van je bedrijf!

Paraplu

Winter of niet, we wonen nog steeds in het mooie Nederland waar een regenbui eerder gewoonte dan uitzondering is. Maak jouw klanten of werknemers dan ook blij met een gepersonaliseerde paraplu! Kies bijvoorbeeld voor een handige opvouwbare paraplu zodat deze makkelijk mee te nemen is.

Related Articles

Back to top button