Wonen

Luxe beddenfabrikanten met een rijke historie

Naarmate je ouder wordt, ga je steeds meer het belang van een goede nachtrust inzien. Zeker als je kleine kinderen hebt, een drukke baan hebt of gezondheidsklachten dan is goed slapen extra belangrijk. Een belangrijk onderdeel van een goede nachtrust is het bed. De beddenmarkt is de afgelopen jaren explosief gegroeid en er zijn heel veel verschillende aanbieders van matrassen en bedden. Maar hoe kies je nu voor echte kwaliteit? Wij zetten een aantal merken voor je op een rij die garant staan voor kwaliteit en die hun strepen al verdiend hebben.

Vispring

Laten we met de oudste beginnen, Vispring bestaat sinds 1901! Dit Britse merk maakt exclusieve bedden van absolute topkwaliteit. Zij doen dit door alle bedden nog met de hand te maken. Het zijn unieke pocketvering matrassen met natuurlijke materialen. Ze gebruiken kwaliteitsmaterialen wat zorgt voor een luxe uitstraling. Met een Vispring bed slaap jij als een prinses in je eigen huis!

Swissflex

Zwitserland staat bekend voor hun kwaliteitsproducten. Denk bijvoorbeeld aan het Zwitserse zakmes, veel vernuftigheid van de beste kwaliteit! Zo ook voor het Zwitserse merk Swissflex dat sinds 1949 zorgt voor heerlijke ergonomische bedden! Ondanks dat Swissflex een bedrijf is met een lange historie, hebben ze innovatie en techniek hoog in het vaandel staan. Zo hebben ze specifieke lattenbodems ontwikkeld welke zorgen voor optimale ondersteuning om je ruggengraat te ontlasten.

Auping

Auping is misschien wel een van de bekendste merken in Nederland voor luxe bedden. Auping is dan ook een Nederlands familiebedrijf uit Deventer waarbij de historie teruggaat tot 1888! Ze produceren matrassen, latten- en spiraalbodems en bedden. Waarbij hun bekendste bed de Auronde is, een echte design klassieker die mede door haar eenvoud al decennialang meegaat!

Hästens

Het lijkt wel of elk land zo zijn eigen fabrikant van luxe bedden heeft. In Zweden hebben ze namelijk het bekende beddenmerk Hästens. Ook dit bedrijf heeft een lange historie en bestaat sinds 1852! Net zoals bij Vispring worden de bedden hier met de hand gemaakt en worden alleen de beste materialen gebruikt. Leuk weetje is dat Hästens de officiële beddenleverancier is van het Zweedse Koninklijk Huis!

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button