Wonen

Houten shutters kiezen doe je zo!

Je bent op zoek naar houten shutters voor je woning maar door de hoeveelheid keuze zie je door de bomen het bos niet meer. Houten shutters met een donkere kleur, lichte houtkleur of met een zichtbare houtnerf. Het is lastig te filteren én te visualiseren. Wij geven je een aantal tips over het kiezen van houten shutters. Lees snel verder.

1. Doe inspiratie op

Voordat je jouw huis gaat inrichten en raambekleding gaat uitzoeken, wil je wat inspiratie opdoen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Allereerst kun je naar een showroom gaan om houten shutters te bekijken. Probeer hiervoor niet op één paard te wedden; ga bij meerdere showrooms langs! Ook kan Pinterest een handige app zijn om inspiratie op te doen voor houten shutters. Door foto’s van interieur te zien, kun je beter visualiseren wat je wil.

2. Bepaal jouw wensen

Voordat je aan de slag gaat met de aankoop van shutters, dien je jouw wensen te bepalen. Denk hierbij aan de afmetingen, de kleur, het frame en locatie. De locatie kan van belang zijn vanwege de vochtbestendigheid. Als je op zoek bent naar shutters voor de badkamer, moeten de shutters wel geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Ook kun je nadenken over de toegankelijkheid van het raam. Wil je het raam nog makkelijk open kunnen doen? Of op draai kiepstand kunnen zetten? Hier kan ook rekening mee worden gehouden.

3. Ga in gesprek met een adviseur

Neem het lijstje met wensen mee naar een adviseur. Een adviseur kan je in een vrijblijvend gesprek adviseren over jouw wensen en je woonsituatie. Vakmensen hebben kennis van de mogelijkheden van shutters hout.

4. Laat ze op maat maken

Alle houten shutters kunnen op maat worden gemaakt. Met verschillende houtkleuren, collecties, frames en vormen. Door de shutters op maat te laten maken, passen ze altijd perfect in je raamkozijn en voldoen ze al aan jouw wensen. De shutters kunnen ook worden gemaakt voor afwijkende raamvormen.  Zodra de shutters klaar zijn, worden ze zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgd en geïnstalleerd.

Houten shutters kopen bij Van Eyck

Van Eyck is al jarenlang leverancier en specialist in shutters in heel Nederland en België. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de houten shutters voldoen aan al jouw wensen. Wij staan achter de kwaliteit van de shutters en de montage van onze vakkundige medewerkers. Daarom krijg je op shutters bij ons 5 jaar garantie. Bekijk snel het gehele aanbod online!

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button