Food & Drinks

Kies vanaf nu voor hoogwaardige recyclebare plastic disposables!

Plastic glazen en bekers worden al heel lang gebruikt en zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Daarom zijn ze veelvuldig inzetbaar op diverse gelegenheden. De meeste types zijn vandaag de dag recyclebaar, waardoor er genoeg duurzame varianten zijn.

Koop het online

Het online assortiment is erg breed en het bestelproces is een kinderspel. Er zijn diverse aanbieders van wegwerp glazen en servies. Het ligt er dus helemaal aan waar jij naar op zoek bent. Vaak scoor je de wegwerp glazen online voor een hele zachte prijs!

Duurzaamheid

De meeste mensen denken bij het woord plastic aan een milieuvervuiler die snel kapot gaat en overal blijven slingeren. Niets is minder waar. Want een plastic disposable kan heel stevig en betrouwbaar zijn en zijn daarnaast stukken veiliger dan echt glas. Vooral tijdens evenementen is dit de ideale oplossing. Neem snel een kijkje tussen het brede assortiment op Disposabledirect.nl

Recyclebaar

Een ander voordeel van plastic beker is het feit dat je ze weg kunt gooien. Door het afval goed te scheiden wordt het plastic meteen weer gerecycled. Dit is een goede oplossing voor het milieu! Sommige varianten bij Disposable Direct zijn ook geproduceerd van gerecycled materiaal. Dit is een handige keuze als je een steentje bij wil dragen aan een beter milieu en toch van de voordelen van disposables wilt profiteren.

Inzetbaar tijdens verschillende gelegenheden

Door de uiteenlopende vormen, soorten en maten is er voor elke drankje wel een speciale wegwerpbeker te vinden. Bijvoorbeeld luxueuze champagneglazen, grote drinkbekers voor een softdrink en shotglazen voor een sterker drankje. Ook wanneer je graag bekers in verschillende kleuren wilt kopen dan is dit gewoon mogelijk. Bijvoorbeeld witte glazen voor een bruiloft of roze en blauwe voor een gender reveal party.

Heb je wat meer te besteden? Kies dan voor de varianten die gemaakt zijn van stevig hardplastic die niet snel kapot gaan. Bij een lager budget zijn er goedkopere en minder robuuste glazen voor jouw evenement te vinden. Alle glazen kun je naderhand weggooien en de evenementenlocatie snel weer schoon maken. Genoeg redenen dus om vaker gebruik te maken van wegwerp glazen en disposables!

Related Articles

Back to top button