Lifestyle

Vier cadeautips om het afstuderen te vieren

De eindexamens zijn net geweest en misschien ben je al op de hoogte of jouw zoon of dochter al is geslaagd voor zijn of haar examen. Is ze geslaagd? Gefeliciteerd! Slagen voor je eindexamen is een zeer bijzondere prestatie en daar mag iedereen erg trots op zijn. Daarom moet je het slagen ook zeker vieren! Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor hem of haar om deze persoon te verrassen? Lees dan snel dit blog! Wij inspireren je over een aantal cadeaus die bij uitstek perfect zijn voor deze gelegenheid!

1. Een prachtig sieraad

Afstuderen is een speciaal moment in je leven, dus je wilt die persoon iets geven dat hij of zij zich voor altijd aan de dag zal herinneren. Mensen dragen sieraden vaak en dragen het jarenlang bij zich. Het is ook nog eens heel persoonlijk en het laat zien dat je er goed over hebt nagedacht!

2. Geld

Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar geld is een ideaal cadeau voor iedereen die gaat afstuderen. Ze groeien op en gaan een nieuwe levensfase in. Nog een reden om te doneren! Vergeet niet om  geld op een leuke kaart te zetten en er een persoonlijke tekst op te schrijven!

3. Bloemetje

Ben je misschien op zoek naar een cadeau voor je geslaagde neef of nicht? Laat dan iets bij hem of haar thuisbezorgen! Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een bos bloemen te laten versturen. Vind je een bos bloemen alleen niet goed genoeg? Kies er dan voor om bij de bloem een ballon te versturen! Als de ontvanger van het pakketje de doos zal openen zal hij/zij als eerst worden begroet door een met helium gevulde ballon met daarop een door jou aangepaste tekst!

4. Neem de geslaagde mee uit

Wanneer je het een beetje afgezaagd vind om een cadeautje aan de geslaagde te geven, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om iemand mee uit te nemen. Neem hem of haar mee naar de film, ga lekker uit eten of kies voor een pretpark. Voor elke portemonnee is wel een uitje te verzinnen. Succes gegarandeerd!

Related Articles

Back to top button