dakota pipeline

De Sioux van North Dakota staan op voor de aarde

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de 100% non profit documentaire MORE THAN A PIPELINE.
Een film van Robert Bridgeman en Lex Olthof over de reeds 500-jaar durende onderdrukking van de indianen door de Amerikaanse overheid. De opstand in Standing Rock precies een jaar geleden, van duizenden Sioux en hun bondgenoten (‘waterbeschermers’ zoals zij zichzelf noemen), staat hierin centraal.

dakota pipeline

MORE THAN A PIPELINE zal op 7 mei a.s. wereldwijd in premiere gaan tijdens het Standing Rock Film Festival in Fort Yates, North Dakota, waarna de film kosteloos op http://morethanapipeline.com/ te zien zal zijn.

Bekijk hier alvast de trailer

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.