londen-2

Ole Dammegård over de aanslag in London, 22 maart 2017

engelse-vlag(c) Stichting Dutch Vision Movement (DVM-TV)

De Vrije Media-TV heeft onderzoeksjournalist Ole Dammegård bezocht en hem geïnterviewd over de aanslag in London op 22 maart jongstleden.  Ole heeft een maand geleden deze ‘aanslag’ in Engeland voorspeld aan de hand van hints die steeds weer in eerdere ‘false flag-operaties’ worden gegeven. Hij legt uit waarom dat gebeurt, hij laat aan de hand van foto’s en videobeelden horen en zien wat er niet klopt aan het officiële verhaal en welke connecties er telkens te herleiden zijn naar dezelfde groep die er alleen maar op uit is om angst te zaaien en bevolkingsgroepen tegen elkaar uit te spelen.

DVM-TV streeft ernaar videoproducties te maken die informatief zijn en journalisten uit binnen- en buitenland in te zetten die op zoek gaan naar het echte nieuws. Videoproducties zijn vrij kostbaar en zeer arbeidsintensief; daarom zijn we afhankelijk van donaties. Doneren kan via de donatie-button in de rechterkolom op deze site; wij zullen ons blijven inzetten om het andere geluid te laten horen en dat kan alleen maar met uw steun!

Deze video is Nederlands ondertiteld.

© DVM-TV

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.