ole

Onderzoeksjournalist Ole Dammegård over de muziekindustrie, video 1

engelse-vlag(c) Stichting Dutch Vision Movement (DVM-TV)

De Vrije Media streeft ernaar om naast het publiceren van artikelen ook professionele videoproducties te maken die informatief zijn en niet via de mainstream mediakanalen zullen worden uitgezonden. Deze producties zijn zeer tijdrovend en brengen ook flinke kosten met zich mee. Dat is de reden dat we jou, dat we leden nodig hebben. De Vrije Media is een coöperatie, dat wil zeggen ‘een organisatie die gedragen wordt door de leden’, zodat we ons met veel onderzoekers en journalisten kunnen bezighouden met het zoeken naar de waarheid achter de gebeurtenissen die ons dagelijks worden geserveerd als hapklare brokken.

Onderzoeksjournalist Ole Dammegård heeft tijdens zijn vijfdaagse bezoek aan ons ook gesproken over de invloed van de illuminati binnen de muziekindustrie. We bieden deel 1 aan van deze tweedelige serie om een beeld te geven van de informatie die wij beogen te brengen met De Vrije Media; we stellen vragen die niet beantwoord zijn of zullen worden. Zeker niet als we zelf niet leren nadenken of onze intuïtie inzetten om achter het nieuws te kijken en zaken die niet kloppen aan de kaak te stellen.

Deel 1 is voor iedereen vrij te bekijken. Deel 2 volgt binnenkort en zal voor onze leden te bekijken zijn of voor 1 euro per view. Steun de vrijheid van pers en meningsuiting; steun De Vrije Media en word lid, zodat we nog veel meer producties kunnen maken en erop uit kunnen trekken met het team om licht te laten schijnen op datgene wat angstvallig in het duister wordt gehouden!

Klik op de foto om naar de video te gaan!

Foto video illuminati influence deel 1

© Coöperatie De Vrije Media U.A.

 

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.