forum

Nieuw! Ledenforum De Vrije Mening

red./Ad Broere/DVM

De redactie van De Vrije Media ontvangt regelmatig opinieartikelen en columns van leden. De Vrije Media beoogt primair een platform te zijn voor internationale onafhankelijke en professionele onderzoeksjournalistiek. Er is daarom gezocht naar een mogelijkheid om in principe alle ingezonden artikelen van leden tot hun recht te laten komen. De oplossing is gevonden in een ledenforum. De link naar het forum staat onder ‘door de leden’ op de blauwe balk. Leden die klikken op ‘ledenforum’ zien dit:

ledenforum

Voorlopig zijn er zeven categorieën, waaronder de artikelen kunnen worden geplaatst. De eerste twee artikelen zijn geplaatst. Door bijvoorbeeld op ‘Verborgen Nieuws’ te klikken kom je op de artikelen die daarop zijn gezet.

Andere leden kunnen reageren op de artikelen. De redactie, straks een moderator, vervult daarbij de scheidsrechter rol en ziet toe dat de grenzen van fatsoen en redelijkheid niet worden overschreden zonder de vrije meningsuiting aan te tasten. De bedoeling is dat de discussie opbouwend en constructief is, dus een toevoeging of een onderbouwde andere mening in plaats van het neersabelen van het stuk of van ruzie maken.

Het ledenforum De Vrije Mening kan op deze manier een rijke bron van informatie worden binnen een veilige omgeving over een grote diversiteit van onderwerpen.

De Vrije Media heeft er alle vertrouwen in dat deze service aan de leden succesvol zal blijken te zijn. Leden kunnen zelf hun artikelen plaatsen of kunnen een beroep op De Vrije Media doen om daarbij te helpen door contact op te nemen met info@cooperatiedevrijemedia.nl  Artikelen, die daarvoor in aanmerking komen, kunnen- als de auteur dat wil- evenals dat tot dusver het geval is geweest op De Vrije Media worden geplaatst.

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.