WHO

Een vuile oorlog tegen de mensheid?

red./Harriet Algra/DVM

DynCorp International, een bedrijf dat ‘van vele markten thuis’ is, werd  aangeklaagd en schuldig bevonden aan een aantal misdrijven, waaronder kinderhandel. Toch is het bedrijf nog steeds een grote contractpartner van de Amerikaanse overheid. Hoe is dit mogelijk?

Medewerkers van DynCorp waren betrokken bij een incident waarbij iemand overleed aan een overdosis drugs en in diezelfde periode vond er een bedrijfsfeestje plaats bij DynCorp in Afghanistan waarbij ze een 15-jarige jongen een striptease lieten doen. Dit is allemaal vastgelegd op video. Hillary Clinton en de Washington Post werden ingeschakeld om dit voorval zo snel mogelijk in de doofpot te stoppen. De Clintons zijn meerdere keren genoemd in verband met kindermisbruik en met kwalijke doofpotzaken. Het kindersexnetwerk van Epstein is berucht. Kindermisbruik lijkt over de hele wereld vooral in de hoogste kringen aan de orde van de dag te zijn. Er zijn bronnen die beweren dat behalve de Clintons ook Trump zich hieraan schuldig heeft gemaakt.

eugenics

Begin 2000 werden een aantal medewerkers van DynCorp beschuldigd van verkrachting en het kopen en verkopen van meisjes die niet ouder waren dan 12 jaar. Hiervoor werden ze slechts ‘op hun vingers getikt’ en de contracten met de overheid bleven gewoon gehandhaafd. Het overkoepelend orgaan van DynCorp is Cerebus Capital Management, die onder andere Hillary Clinton hebben gesponsord.

De misdaden van DynCorp gaan verder. Naast de ‘vermeende’ handel in minderjarige seksslavinnen in Bosnië en het vergiftigen van Ecuadoriaanse boeren vanuit de lucht toen ze de Colombiaanse coca gewassen aan het besproeien waren, blijkt DynCorp fors betaald te worden door de Amerikaanse regering om langs de Amerikaans / Mexicaanse grens te patrouilleren. In dit gebied werd het H1N1 virus (de varkensgriep) als eerste ontdekt. DynCorp -zo blijkt- is desondanks een van de top particuliere militaire contractanten van de Amerikaanse overheid.

DynCorp blijkt ook enorme bedragen voor zijn patenten te ontvangen. Ze ontwikkelen onder meer vaccins. Deze patenten hebben te maken met het ontwikkelen en produceren van een virus afkomstig uit een niercel van een “zieke” Afrikaanse groene aap. Er komen steeds meer aanwijzingen dat de ziektes waarvoor deze vaccins worden ingezet, door dit bedrijf zelf worden verspreid, met toestemming van de Amerikaanse overheid.

Een van de belangrijkste uitvinders van de patenten is Dr. Robert H. Purcell. Wie is Dr. Robert Purcell? Hij is een van managers van het Laboratorium voor Infectieziekten van het Nationaal Instituut voor Allergie en Besmettelijke Ziekten, dat deel uitmaakt van de “National Institutes of Health” van de Amerikaanse overheid. Het laboratorium ligt op minder dan 15 mijl afstand van het hoofdkwartier van DynCorp.

De Amerikaanse overheid betaalde meer dan $ 1 miljard uit aan farmaceutische bedrijven die varkensgriep vaccins produceren. Baxter Pharmaceuticals, dat eerder op heterdaad betrapt was op het toevoegen van levende virussen aan de vaccins om deze vervolgens te verspreiden in 18 verschillende landen, kreeg nota bene het grootste contract. Hun vaccins waren exact geproduceerd op de volgens  het patent van  DynCorp en de NIH beschreven wijze, inclusief  ingrediënten, afkomstig uit “zieke” Afrikaanse groene apen.

We hebben dus te maken met een Amerikaanse overheid die vaccincontracten toekent aan Baxter Pharmaceuticals. Een bedrijf dat in zijn vaccins ingrediënten gebruikt van “zieke”Afrikaanse groene apen, afgeleid van een patent dat is ontwikkeld door NIH onderzoekers die werken voor de Amerikaanse overheid. Dit patent is gezamenlijk eigendom van NIH en DynCorp, de particuliere militaire contractant van de Amerikaanse overheid. Hetzelfde bedrijf dat een fors bedrag ontving om het grensgebied tussen de VS en Mexico te bewaken en waar het H1N1 virus (varkensgriep) voor het eerst de kop op stak.

eugenics 4

Sinds begin januari 2017 is er sprake van een nieuwe ontwikkeling: een Tamiflu resistente stam van de Mexicaanse griep is ontdekt in hetzelfde grensgebied waar DynCorp werkzaam is. Tamiflu maakte ex defensie minister Rumsfeld schatrijk. Op zichzelf is dit al een zeer verdacht gegeven.

George Webb, een onderzoeksjournalist die informatie verzamelt, die gebruikt wordt in rechtszaken is van mening, dat de WHO in vrachtwagens van de VN wapens naar de rebellen in Syrië heeft getransporteerd. DynCorp is een aan het militair industrieel complex verbonden ‘manusje van alles’. Ze handelen in minderjarige meisjes en bezitten patenten van specifieke virussen, die opduiken in gebieden waar uitgerekend zij helikoptervluchten uitvoeren. Bij DynCorp wordt een link zichtbaar die wapens, kinderhandel en ziekten met elkaar verbindt.

Het is dus niet alleen Sarin gas dat nuttig kan zijn om een gebied militair in beslag te kunnen nemen. Ziekten als Ebola kunnen uitbreken in specifiek uitgekozen gebieden waar toevallig de WHO, de VN en Artsen zonder Grenzen al aanwezig zijn om hen heel snel vaccins aan te kunnen bieden om vervolgens  te verklaren dat er een pandemie is die het noodzakelijk maakt dat militairen de controle over een bepaald gebied overnemen.

Een woordvoerder van de WHO, die in 2014 verklaarde dat er geen Ebola pandemie heerste in West Afrika, stierf op weg naar een grote medische conferentie in Australië in een vliegtuigramp in Oost-Oekraïne…

De eerdergenoemde journalist George Webb is momenteel bezig met een onderzoek naar de rol die de Britse en Amerikaanse overheid hebben gespeeld bij het ontwikkelen van Ebola als biologisch wapen en de vaccins tegen Ebola. Het was zeer toevallig dat bij de uitbraak van Ebola in Guinee 3 grote vaccinatiecampagnes werden uitgevoerd door de WHO en UNICEF, de kinderafdeling van de VN. Tenminste 2 van de vaccinatieprogramma’s werden uitgevoerd door Artsen zonder Grenzen die werkten met vaccins afkomstig van het Franse farmaceutische bedrijf Sanofi Pasteur, waarvan de Rothschild Groep grootaandeelhouder is.

eugenics 2

En wie waren zeer gefrustreerd over het feit dat Ebola niet tot een pandemie werd verklaard? Bill Gates, Goldman Sachs, AIG, Morgan Stanley, Bank of America, Black Rock, Bloomberg en de Franse advertentiereus Havas.

Om de schijn van ethisch laakbaar gedrag op een wereldwijde schaal te voorkomen, heeft de VN via haar agentschappen de WHO en UNICEF de rekening betaald. De farmaceuten krijgen de gederfde winst vergoed. In Ghana was het het -door de Jezuïeten opgerichte- Rode Kruis, die de Ebola daar verspreidde. Uit Ghana kwam voor het eerst het bericht dat Ebola niet echt is en dat de enige personen die ziek zijn geworden,  mensen waren die door het Rode Kruis waren behandeld.

Nana Kwame schreef:

‘Mensen in de westerse wereld moeten weten wat er hier gebeurt in West Afrika. ZE LIEGEN! Ebola als virus bestaat niet en verspreidt zichzelf niet. Het Rode Kruis heeft deze ziekte zelf verspreid in 4 verschillende landen om 4 verschillende redenen. De enige slachtoffers die getroffen zijn door de ziekte waren mensen behandeld door het Rode Kruis. Dit is de reden geweest dat de Liberianen en de Nigerianen het Rode Kruis het land uitgezet hebben.

De 4 redenen zijn:

  1. Ebola werd geïntroduceerd in West Afrika om militaire troepen te kunnen stationeren in Nigeria, Liberia en Siërra Leone om de recent ontdekte oliereserves te kunnen stelen.

  2. Siërra Leone is ’s werelds grootste leverancier van diamanten. De bevolking die in de mijnen moet werken staakt al maanden als gevolg van de verschrikkelijke werkomstandigheden en de slavenlonen. Het westen weigert om eerlijke lonen te betalen en wil de bevolking laten overleven op zakken rijst en ontwikkelingshulp om ze een bron van goedkope slavenarbeid te laten blijven. Ebola was dus een mooi excuus om daar militairen te kunnen stationeren die de staking met geweld zouden breken.

  3. Een andere reden was om de mensen onder dwang te kunnen vaccineren om er voor te zorgen dat dit “Ebola gif” zich blijft verspreiden. Dit lukt alleen door vaccinatie.

  4. De Ebola pandemie werd gebruikt worden om mensen wereldwijd de schrik aan te jagen, waardoor iedereen zich vrijwillig laat vaccineren. Er doken in dit verband verhalen op in de VS dat Ebola was ontdekt in Dallas en dat blanke artsen, die besmet werden genazen maar zwarte besmette mensen niet behandeld mochten worden.

eugenics3Waar ze op uit waren (zijn) is de zwarte bevolking zo op te jutten dat ze per se een vaccinatie willen hebben. Hierdoor kan ook in de V.S. de ziekte verspreid worden. Met alles wat er in de afgelopen jaren is onthuld over vaccinatie zou je denken dat we onze les ondertussen wel geleerd hebben. De autoriteiten speculeren echter op onze onwetendheid en onze goedgelovigheid om hun agenda’s te kunnen blijven uitvoeren. Stel je zelf de vraag, als Ebola echt op een natuurlijke manier verspreid zou worden in plaats van gecontroleerd door vaccinatie, hoe komt het dan dat vliegtuigen in en uit hebben kunnen vliegen in de getroffen landen zonder enige restrictie? We moeten deze informatie delen met de rest van de wereld om onszelf beter te kunnen beschermen. Via de reguliere media krijgen we een volledig misvormd beeld voorgeschoteld. Honderdduizenden mensen wereldwijd zijn gedood, verlamd en gehandicapt door deze en andere “nieuwe”vaccins. Het wordt dus de hoogste tijd dat we wakker worden.’

Vermont Eugenics: A Documentary History

Clinton sponsor George Soros and Bill Gates zijn beschuldigd van het feit dat ze in Siërra Leone een laboratorium gebruikten om Ebola als wapen in te zetten. Dit laboratorium bleek een brandhaard te zijn van nieuwe uitbraken. Het heeft tot fikse rellen geleid, waarbij het laboratorium werd bekogeld met stenen.

Rothschilds’ voorman George Soros is bevriend met de president van Siërra Leone en is tevens een grote investeerder in de “Ebola”driehoek die Siërra Leone, Liberia en Guinee omvat. De VS heeft geen artsen maar wel militairen naar dit gebied gestuurd om de Ebola te kunnen helpen bestrijden, puur om hier voet aan de grond te kunnen krijgen.

 

Harriet Algra, 12  januari 2017

 

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.