malaysia_-_imran_nazar_hosein

Inspirerend: Sheikh Imran Hosein over Trump en de Islam

red./Irma Schiffers/DVM

Sheikh Imran Nazar Hosein is in 1942 geboren op het eiland Trinidad, zijn voorouders zijn echter afkomstig uit India. Hij is een soennitische moslim-geleerde en auteur en vooral door het internet -zoals hij zelf onderstreept- bekend geworden over de hele wereld. In de Islamitische wereld is hij een gezaghebbende figuur. Hij bestudeerde de Islam en studeerde onder andere filosofie aan diverse universiteiten.

Sheikh Imran Nazar Hosein spreekt en schrijft veel over economie en politiek en hij geeft lezingen over de hele wereld. Daarnaast schreef hij een flink aantal boeken en zijn bestseller ‘Jeruzalem in de Koran, een islamitische kijk op het lot van Jeruzalem’ is eveneens in vele talen verschenen.

Deze interessante man heeft zijn eigen You Tube kanaal en in onderstaande video reageert hij op de verkiezingen in de VS en op de overwinning van Trump. Hij woonde ruim tien jaar in New York en kent de Amerikaanse politiek goed.  Deze video hebben we vertaald en ondertiteld, omdat het zeer de moeite waard is om deze te bekijken en te beluisteren.

 

 

 

© Irma Schiffers

 

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.