ole

Ole Dammegård spreekt dit keer tot militairen en politie

engelse-vlag(c) Stichting Dutch Vision Movement (DVM-TV)

De vorige keer publiceerden we een video waarin onderzoeksjournalist Ole Dammegård zijn boodschap richtte aan de elite. Deze keer richt hij zich direct tot militairen en politiefunctionarissen. Hij vraagt om je bewust te worden en te zijn van de orders die je uitvoert, maar ook voor wie je deze uitvoert.

Bewustzijn betekent leven vanuit je hart, vanuit je  ‘ge-weten‘. Dat we goed beseffen welke samenleving we nastreven, waarbij we iedere dag opnieuw zelf de keuze kunnen maken of we werkelijk bijdragen aan een betere samenleving.

Deze video is eveneens Nederlands ondertiteld en mag ook weer breed gedeeld worden.

 

© Coöperatie De Vrije Media

Camera/montage: Godert Walter
Vertaling en ondertiteling: Irma Schiffers

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.