james-corbett

James Corbett over de New World Order

lovehateDeze boodschap van James Corbett is van een iets andere orde dan we normaal van hem gewend zijn; maar daarom vind ik dit juist zo sterk. Om die reden heb ik deze videoboodschap vertaald en ondertiteld.

Opmerkelijk is, dat de titel ‘Alleen liefde kan de New World Order verslaan’ veel weerstand kan oproepen zoals James zelf ook opmerkt. Hoe diep zijn we gezonken als mensheid? En daar gaat nu ook juist deze boodschap over. Het systeem roept alleen maar steeds meer haat op, rassenhaat, jaloezie en onverdraagzaamheid. En aan het psychologische principe van oordelen en veroordelen liggen vele oorlogen ten grondslag. Hoe lossen we dat op?

Kijk maar even naar deze video; wat mij betreft heeft James het hier helemaal bij het rechte eind.

 

© Irma Schiffers

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.