1hillary-632x250

Hillary Gate

red./Harriet Algra/DVM

De beerput rondom de Clinton’s is momenteel met de dag verder aan het openbarsten. De informatie is zo schokkend, dat het nauwelijks te bevatten is. De eerste grote scheur ontstond in september met de ontdekking dat de Clinton Foundation rechtstreeks het onderwerp was in de grootste fraudezaak uit de geschiedenis. Het lijkt om een bedrag te gaan van ongeveer 100 miljard dollar. Vrijwel al het geld wat uit liefdadigheidsacties bij elkaar is gebracht, is rechtstreeks in de kas van de Clinton Foundation beland en dus nooit bij de slachtoffers aangekomen. Slechts 5,7% ging daadwerkelijk naar goede doelen en de rest verdween in salarissen, werknemersvoordelen, fondsenwerving en “ander kosten”. Zo blijkt Haïti na de zware aardbeving van 2010 zo goed als geen financiële hulp te hebben ontvangen.

Wat al eerder speelde en volledig door de Main Stream Media is genegeerd is de gigantische stemfraude die door het Clintonkamp is gepleegd waardoor Bernie Sanders, de eigenlijke winnaar, als verliezer uit de bus kwam. Op 4 november jl. werd duidelijk dat de verkiezingsuitslag van aanstaande dinsdag al bekend is, voordat deze zelfs heeft plaatsgevonden en dat Trump gaat verliezen. De uitslag kwam rechtstreeks uit de Word Now Media server die FOX, CBS en anderen zullen gebruiken.

foto-1

De gehackte WikiLeaks mails lijken nu eindelijk vruchten af te werpen nu James Comey, hoofd van de FBI, onder druk van zijn eigen team, afgelopen week het onderzoek naar Hillary’s criminele activiteiten, heeft hervat nadat duidelijk werd dat er zulke duidelijke bewijzen aan het licht zijn gekomen, dat de Clinton’s rechtstreeks verbonden zijn met internationale kinderhandel en pedofiele netwerken. De bewijzen zijn afkomstig uit de laptop van Anthony Weiner, de echtgenoot van Huma Abedien, de mysterieuze rechterhand van Hillary van de afgelopen 20jaar, die mocht Hillary winnen, haar hoogste stafmedewerkster lijkt te gaan worden.

hillary-humaHillary noemt Huma Abedien regelmatig haar tweede dochter. Huma Abedien is geboren in de Verenigde Staten maar op 2jarige leeftijd met haar familie terug verhuisd naar Saoedi-Arabië, waar ze tot haar 18de heeft gewoond en opgroeide in een zeer fundamentalistische conservatieve atmosfeer. Op 20jarige leeftijd kwam ze in dienst bij Hillary en heeft ze zich heeft zich met toestemming weten te infiltreren in de hoogste kringen van de Politieke maffia in Washington, terwijl haar moeder hoofdredactrice is van de radicale Moslim krant Journal of Muslim Minority Affairs. Deze radicale Moslims staan er om bekend dat ze voorstander zijn van het besnijden van vrouwen, het onderwerpen van vrouwen als tweederangs burgers zonder burgerrechten en de doodstraf opnieuw wil invoeren voor mensen die uit de Islam willen stappen.
Deze krant deelt het zakelijke pand op 46 Goodge Street in Londen, met de terroristen steunende Muslim World League en een kinder- organisatie genaamd de World Arab Muslim Youth Association (WAMY). Uit een State Department memo uit 2009 blijkt dat in deze periode het departement van Buitenlandse zaken met Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken en Huma Abedin als haar top assistent, onderhandelingen aan het voeren was met Saoedi-Arabië, over het stoppen van de financiering aan de terroristische Moslim World Liga, terwijl op hetzelfde moment het “Abedin familiebedrijf” opereerde vanuit hetzelfde kantoor in Londen. De verbinding met de terreur financiering wordt ook vermeld in de beruchte “ontbrekende 28 pagina’s” van een rapport van de 9/11 commissie. Huma Abedien had directe toegang tot gerubriceerde nationale veiligheid informatie, die is opgeslagen op Hillary’s onbeveiligde mailserver. In april dit jaar had ze de FBI nog laten weten, in het geheel niet op de hoogte te zijn geweest van deze mailserver, terwijl nu bewijs naar boven komt, dat zij degene is geweest die opdracht heeft gegeven deze server te bouwen. Op 11september 2001 stond ze op zowel de loonlijst van Hillary als wel op die van haar familiebedrijf dat o.a. Al Qaida en ISIS financiert.

Het onderzoek tegen Anthony Weiner kwam op gang, toen via Wiki Leaks foto’s van zijn laptop vrijkwamen, waarop hij zijn geslachtsdeel toont aan een 15 jarig meisje uit North Carolina. Een New York Post artikel meldde dat de New York Police Department Victims Unit gewapend met een huiszoekingsbevel, Weiner’s huis op 22 september zijn binnengevallen, waarbij al zijn elektronica in beslag is genomen. Hierbij struikelde de Victims Unit op een enorme schat aan belastend bewijsmateriaal. Ruim 500.000 e-mails van en naar Hillary Clinton werden aangetroffen, die Weiner verborgen hield in mappen, gemarkeerd als “levensverzekering” en andere verborgen bestanden. Deze werden vervolgens op 3 oktober overgedragen aan het FBI kantoor in New York. Het onderzoek naar Hillary was in juni stopgezet door James Comey, nadat de openbare aanklager, Loretta Lynch, een geheime ontmoeting had gehad met Bill Clinton, terwijl het onderzoek nog in volle gang was. Een rapport van de Wall Street Journal onthulde dat Terry McAuliffe, die werkt voor de Clinton’s en tevens de huidige gouverneur van Virginia is, in dezelfde periode $ 500.000 doneerde aan de politieke campagne van Dr. Jill McCabe, een beginnende politicus die hoopt op een zetel binnen de Senaat.
McCabe is de vrouw van FBI adjunct-directeur Andrew McCabe, de ambtenaar die belast is met het onderzoek naar de e-mails, die gevonden zijn op de private server van Hillary Clinton toen ze Obama’s minister van Buitenlandse Zaken was.

De New York Police Department heeft aangegeven dat er meer dan voldoende bewijs is om de Clinton’s en hun staf aan personeel, voor de rest van hun leven achter slot en grendel te zetten. Het gaat om o.a. zaken als het:
– Geld witwassen
– Het uitbuiten van kinderen
– Seksuele misdrijven met minderjarigen (kinderen)
– Meineed
– Betalen om te kunnen spelen door Clinton Foundation
– Obstructie van de rechtsgang
– Andere misdrijf misdaden

De nieuwe e-mails bevatten reisdocumenten en routes waaruit blijkt dat Hillary Clinton, president Bill Clinton, Weiner en meerdere leden van het Congres en andere overheidsfunctionarissen regelmatig als passagier meevlogen in de privé Boeing 727 van de veroordeelde pedofiel miljardair Jeffrey Epstein naar zijn privé eiland “Lolita Island”, of St. Thomas Little St James Island: “The Island of Sin” [“Orgy Island”] in de Caraïben.

foto-2

Jeffrey Epstein’s vlucht logboek uit 2002 waarop Bill Clinton en zijn Bodyguards staan vermeld

Hier bieden Epstein’s pooiers minderjarige meisjes en jongens aan, aan internationale hoogwaardigheidsbekleders, waaronder de Britse prins Andrew die hier vorig jaar mee in de pers kwam.

Van Hillary wordt gezegd, dat ze zeker op 6 van deze vluchten geregistreerd stond. Van Bill zijn zeker 26 vluchten boven water gekomen. Verder blijkt dat Hillary een goed gedocumenteerde geschiedenis heeft als zijnde een seksroofdier m.b.t. minderjarige meisjes, en vindt er een diepgaand onderzoek plaats om uit te zoeken of serieverkrachter Bill Clinton seks met kinderen tussen 5-14 jaar heeft gehad.
Na de heropening van het onderzoek naar Hillary, blijft de FBI dagelijks e-mails vrijgeven waarin bevestigd wordt dat gerubriceerde documenten zijn doorgegeven via de onbeveiligde privé mailserver van Hillary.
– Zo werd duidelijk dat Abedin e-mails naar Weiner heeft doorgestuurd, die geclassificeerd stonden als top geheim.
– Ze verborg speciale geheime overheidsgeheimen in een map, die tussen Werner zijn papieren is aangetroffen.
– Weiner had gewoon toegang tot deze mappen
– Een privéconsultant die Weiner’s website beheerde in de afgelopen zes jaar, waarvan drie jaar dat Clinton minister van Buitenlandse Zaken was, had eveneens volledige toegang tot alle e-mails.
Omdat de website beheerd werd door een 3de partij, zijn de FBI-agenten nu belast met de taak om uit te zoeken, hoeveel mensen toegang tot de server en e-mails van Weiner hebben gehad en of deze server ooit gehackt is geweest.
Op dit moment werken zowel Anthony Weiner als Huma Abedin samen met de federale overheid om afzonderlijke immuniteit deals te zoeken. Abedien stuurde haar advocaten naar de FBI om te onderhandelen en Weiner heeft zichzelf op laten nemen in een seksverslaving revalidatiecentrum.
Hoe langer deze soap zich voortsleept, hoe duidelijker het wordt dat de Russische regering niets te maken heeft, met het laten uitlekken van de belastende mails. Voor degenen waaronder onze Nederlandse overheid, die diep geïnvesteerd hebben in deze nu officiële samenzweringstheorie, kan dit een hittere pil zijn. AP verslaggever Eric Tucker heeft letterlijk toegegeven, dat ze constant verhalen aan het verzinnen zijn, die vervolgens via de Associated Press, internationaal worden verspreid om de criminele acties van de Clinton’s te kunnen verduisteren.
De onthullingen die zich nu aan het ontvouwen zijn zal grote gevolgen hebben voor het personeel van het Clinton-Bush-Obama kartel die in opdracht van de Rothchilds en Rockefellers het globale monopolie spel sinds 11 september 2001 in zijn greep heeft en de wereld door middel van angst de afgrond in aan het duwen is, nu een 3de wereldoorlog en het volledig laten exploderen van het financiële systeem, voor de deur lijken te staan.

Harriet Algra Bron: Zerohedge.com

http://www.blackagendareport.com/clinton_haiti_elections https://www.davidicke.com/article/360996/voter-fraud-missing-precincts-clinton-stole-iowa https://www.davidicke.com/article/364232/video-compilation-hillary-clinton-primary-voter-fraud
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3890444/Anthony-Weiner-checked-facility-SEX- ADDICTION-treatment-sexting-relationship-15-year-old-girl-triggered-FBI-investigation-wife-Huma-Abedin-Hillary-Clinton.html

http://www.breitbart.com/big-government/2016/10/28/clinton-right-hand-woman-huma-abedin- takes-the-stage-at-center-of-email-scandal/
http://truepundit.com/breaking-bombshell-nypd-blows-whistle-on-new-hillary-emails-money- laundering-sex-crimes-with-children-child-exploitation-pay-to-play-perjury/
https://jhaines6.wordpress.com/2016/11/04/breaking-child-sex-scandal-via-weiners-laptop-the- smoking-gun-that-will-bring-down-the-clintons-by-joachim-hagopian-plus-a-video/

Law Enforcement Sources Confirm: Ready to File Charges Against Clinton!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2974613/Jeffrey-Epstein-sex-slave-money-hungry-sex- kitten-enjoyed-role-travelling-masseuse-former-friends-claim.html
https://www.theguardian.com/world/2015/jan/10/jeffrey-epstein-decade-scandal-prince-andrew

http://21stcenturywire.com/2016/11/01/hillarys-russian-hack-hoax-the-biggest-lie-of-this-election- season/
https://www.davidicke.com/article/392012/hillary-clinton-true-story-sex-drugs-murder

http://www.breitbart.com/big-government/2016/10/27/more-questions-over-massive-donation-by- clinton-operative-to-fbi-investigators-wife/

http://www.naturalnews.com/055879_Associated_Press_Eric_Tucker_dishonest_journalism.html https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/45507
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3890444/Anthony-Weiner-checked-facility-SEX- ADDICTION-treatment-sexting-relationship-15-year-old-girl-triggered-FBI-investigation-wife-Huma-Abedin-Hillary-Clinton.html

November 7, 2016, News . . . I think this will be the only unfolding story today! Hold tight!

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.