syrie

Leugens en propaganda over Syrië

James Corbett kwam op 9 oktober jl. met een belangrijke boodschap op video: URGENT: MSM Syria Lies NEED TO BE EXPOSED…Before It’s Too Late .
Vertaald: “Mainstream Media leugens moeten worden ontmaskerd… Voordat het te laat is. “

Het gaat hier om het financieren, propageren en promoten van zogeheten ‘gematigde rebellen’ die onlangs een jong kind hebben onthoofd met een mes. Corbett legt de propaganda op pijnlijke wijze bloot waar mainstream media kanalen zich aan bezondigen en hij beschuldigt ze dan ook letterlijk ervan dat er bloed aan hun handen kleeft.

Deze video hebben wij vertaald en van Nederlandse ondertiteling voorzien.

Daarnaast is al eerder gebleken dat er vieze propaganda werd bedreven voor regime-change; Assad moet immers weg als onwillige puppet van het dominante en onderdrukkende westerse (NWO) regime. Zo schreef ik eerder een artikel: De Revolutie in Syrië die we niet (mogen) zien. Daarin heb ik o.a. een prachtige documentaire vertaald en ondertiteld over het Syrische Rojava en ik schreef toen iets waar ik nog steeds achter sta:

..“dat is een absolute aanrader voor iedereen die een kijkje wil nemen in een poging tot een nieuw soort samenleving, waarin etnische culturen zij aan zij gaan!”

Ik zou zeggen, bekijk die ook nog maar eens; zeker in het licht van de propaganda die nu over ons wordt uitgestort.

En als we het dan toch over Syrië hebben; last but not least!  Ik wijdde namelijk een ander artikel aan syrische-jongen-op-maltaeen propaganda-stunt waarbij bleek dat het om crisis-acteurs ging die nota bene gefinancierd werden door een Noorse filmmaatschappij.  Deze scène werd gefilmd op Malta en haalde de mainstream pers -ook overal in ons land- met de intentie om Assad als moordenaar van kinderen af te schilderen.  Zie hier nog maar eens dat artikel, inclusief bewijzen en een foto (en video) van de filmcrew.

We bevinden ons nog niet volledig in een oorlog met Syrië en Rusland, maar ik kan goed begrijpen dat James Corbett deze boodschap URGENT noemt, voordat het te laat is…  Waarvan akte!

© Irma Schiffers

 

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.