klokkenluider

Kevin Shipp over de Deep State

‘Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.’ H.M. van Randwijk

Senior CIA agent Kevin M. Shipp werd in een juridisch gevecht met zijn werkgever letterlijk de mond gesnoerd. Hij was door de CIA met zijn gezin in 1999 in een door schimmels vergiftigde woning geplaatst in San Antonio (Texas). Toen er vreemde ziekteverschijnselen optraden in zijn gezin, begon Shipp te vermoeden dat hij en zijn gezin door de CIA in het verkeerde huis en op de verkeerde plek waren geplaatst. Shipp kreeg geen gehoor voor zijn gezondheidsklachten en de rechtszaak die hij in 2001 aanspande tegen zijn werkgever werd onder druk van de CIA ‘verzegeld’, wat zoveel betekent als ‘je mag hier geen rechtszaak over voeren’. De schimmels werden veroorzaakt door vergiftiging van het grondwater als gevolg van de opslag van chemische wapens in een nabijgelegen legerdepot. Shipp kon niet alleen zijn recht niet halen, hij verloor ook zijn baan en de spanningen leidden tot echtscheiding. Verbitterd over het onrecht dat hem en zijn familie was aangedaan, verhuisde Shipp naar Florida waar hij zijn leven weer oppakte. Vanaf 2006 is Shipp een onvermoeibare en onverschrokken klokkenluider geworden.

In deze videoregistratie spreekt Shipp vrijuit over de Deep State, of Schaduwregering die de V.S. in zijn greep houdt.

De video duurt 41’00”, maar is zeer de moeite waard om te bekijken, te delen en om met zijn woorden te spreken: ‘op te staan tegen een tirannieke overheid’ die we allemaal in het westen inmiddels wel hebben kunnen ontdekken.

Zijn slotzin: “Als het volk hun regering vreest, dan is er sprake van tirannie. Wanneer de regering de bevolking vreest, is er vrijheid”.

Vertaling en ondertiteling: Irma Schiffers

Related Post

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.